Jdi na obsah Jdi na menu
 


sezona 2011 MUTYNĚVĚS

ZLATÍ HOŠI Z MUTYNĚVSI!

aneb Obrat ve znamení kosočtverce

a-je-nas-.jpg zlaty-tym.jpg

SKZ Radlice svítí na fotbalovém nebi už osmnáct let a záře klubu žhne po tolika letech ve zlatých barvách! Jeden z nejslavnějších zářezů přináší sobota 2. července 2011. Bájná parta INTERNACIONÁLŮ Majkl, Tomáš, Radim, Erik, Martin, Šlápi, David se po patnácti letech navrací do šťastných oranžových dresů, které přinesly v roce 1996 tolik radosti včetně znemožnění hokejistů z Klepáku, a do Radlic přiváží pohár za vítězství na III. ročníku SK Jatka Cupu v Mutyněvsi! Triumf na turnaji se spoustou zvratů a matematických rošád ukořistí Zoufalci v úplně posledním zápase z celkem jednadvaceti bitev. Ty radlické patří na sobotním mutyněvském maratonu k jednoznačně nejhezčím. Pojďte se projít po stopách pohádkového příběhu s názvem ZLATÉ RADLICE 2011...

tak-ktery-si-odvezeme-.jpgslavnostni-nastup-sedmi-tymu.jpg

TAK KTERÝ SI ODVEZEM? Je sobota 2. července 2011 půl jedenáctá dopolední. Radlice si při slavnostním zahájení stoupají úplně vlevo, tam kde se blýská i pohár za první místo. Inu SKZ neměl nikdy jiné než vítězné ambice...
 
SKZ RADLICE – MOTORLET PRAHA 1:3 [0:0]
skz-radlice---motorlet-praha-1-3.jpgKrutý start! Los pořadatelů svádí k hned prvnímu střetnutí radlického nováčka s týmem bílých nadějí Motorletu, které při loňském ročníku turnaje tahaly za nejkratší konec. Letos ale začínají přesně opačně. Až se turnaj zhoupne v polovině, bude znít jejich bilance 3 zápasy = 3 vítězství. To první mu darují Zoufalci sami. V prvním poločase to ještě není tak vidět, ospalý úvod oživují Majkl, který vytahuje nad břevno gólovku Pražanů, a Martin, jemuž neprojde do sítě hlavička těsně před půlí. Hned v první minutě po přestávce pálí z dálky Erik, Radlice jdou do vedení, ale místo plánované profesorské hry známé z benefice 2008, přichází zmatky vyvěrající ze systému 2+2, s nímž SKZ nehrál za osmnáct let skoro nikdy. První rybka proplouvá za Majklova záda hned po vedoucí Erikově brance, druhá tři minuty na to. A když Martinovu ránu k tyči šťastně vytahuje motorletský gólman, dostává SKZ třetí ránu z milosti.
Branka: Erik Doležel
 
SKZ RADLICE – HOSPŘÍZ 1:0 [1:0]
skz-radlice---hospriz-1-0.jpg„Musíme zabrat! A hrát úplně jinak,“ hecují se oranžoví borci před druhým duelem s týmem Hospříze, který v prvním kole šokuje výhrou nad domácími obhájci pohárů za vítězství z let 2009 a 2010. Systém 2+2 přeskupují Zoufalci na defenzivní 3+1. Přesvědčivě to pořád nevypadá, ale výsledek se dostavuje. Obrana maže ze hry špílmachra soupeře Cristiana Ronalda, naopak kombinace bratří Šťastných končí v síti. Jediná chybička přichází až na konci zápasu, hospřízská hvězda jde úplně sama na Majkla, Radlicím ale poprvé (a v turnaji zdaleka ne naposledy) pomáhá tyč. První tři body jsou doma.
Branka: Martin Šťastný
 
SKZ RADLICE – SK JATKA MUTYNĚVES 1:0 [1:0]
skz-radlice---sk-jatka-mutyneves-1-0.jpgTurnaj se překlápí do odpoledne a průtrž mračen symbolizuje, jak moc už teče do bot obhájcům loňského zlata. Po Hospřízi prohrávají i s Veselým mixem a proti SKZ už nemají jinou možnost než bodovat naplno. Nestane se! Sotva se přežene sprcha z nebe, předkládá Erik skvostný balon Martinovi a Radlice vedou. Deset sekund po gólu píská sudí konec poločasu a zatímco nad hřiště se vrací sluníčko, nad SK Jatka se stahují mračna. Nerozhoní je ani ve druhé půli, když Radlicím znovu pomáhá v závěru tyč. Nálada se zvedá, SKZ se vrací do hry o zlato...
Branka: Martin Šťastný
 
SKZ RADLICE – SK JINDŘIŠ 1:3 [0:0]
skz-radlice---jindris-1-3.jpg... jenže ta dostává krutou ránu ve čtvrtém pokračování. Bronzový tým z loňského ročníku se zatím předvádí podobně jako sobotní počasí – chvíli zima, potom slunce. Proti SKZ předvádí zrovna nejzářivější tvář dne: zatímco v pěti ostatních zápasech turnaje se trefí jen dvakrát, Majklovi posílá do sítě hned tři góly. Přitom to dlouho na žádná černá sukna nevypadá, po famózní kombinaci Erik – Martin – Erik přes půl hřiště jdou Zoufalci zkraje druhé půle do vedení. Zbytečný propad ale přináší vyrovnání. Po skluzu ve vápně pak odstupuje David, za minutu se na stejném místě poroučí kotník Martina. Jindřišské levé křídlo přes ležící hvězdu oranžových posílá centr před osamoceného Majkla – 1:2. Radličtí dohrávají s torzem, jemuž už třetí rána v nastavení nemůže zkazit náladu. Ta spadla na bod mrazu.
Branka: Erik Doležel
 
 
Pohřební intermezzo
pohrebni-inzermezzo--dame-si-cerny-caj-a-rakvicky....jpgTurnaj je ve dvou třetinách, Radlice okupují páté místo, před sebou mají dva nejtěžší soupeře a sestava připomíná lazaret. Davida tahá stehno zepředu, Radima zezadu, Majkl necítí ruku, Martin se se zraněným kotníkem zavírá v autě. „Kdo ještě nastoupí? Teda spíš: kdo je zdravý?“ ptá se z pozice ležícího střelce na mezi Eriksson. Hlásí se jen Šlápi s Tomášem. Nad něj vzápětí přiletí z dalšího mače pumelice, která shodí pět centimetrů vedle jeho hlavy patnáctikilový špalek z hranice vyskládaného dřeva... „Dáte si ovocný čas?“ snaží se oživit mrtvolnou skupinku Martina Bedrnová z týmu pořadatelů. „Jedině černej,“ přikyvuje Erik. „A rakvičky se šlehačkou,“ dodává Radim. Nálada jakoby u leckoho místy směřovala ke konci kariéry v SKZ, následná pauza a hlavně výsledky čtveřice zápasů, které se v ní odehrají, však obrací kormidlo o 180 stupňů nahoru. Dosud nulová SK Jatka berou všechny body zatím suverénnímu Motorletu. Toho vzápětí poráží i Ratmírov, který ale zase nestačí na Veselý mix, jehož na úvod obral o všechno Motorlet. Šest bodů SKZ po hodině a půl nicnedělání najednou nevypadá zas tak ztraceně. Jdem do poslední třetiny a porvem se! „Přebudujeme to na 1+2+1,“ nabádá Erik. „Čtverec nám nesedí, kosočtverec zabere,“ slibuje nejstarší ze Zoufalců a sám se staví na jeho obranný hrot.
 
 
SKZ RADLICE – RATMÍROV 5:2 [3:1]
skz-radlice---ratmirov-5-2.jpgZápas plný gólovek! Aby ne: Ratmírov zatím nešel ani v jednom ze čtyř zápasů pod dva góly, Hospřízi nasázel čtyři. Jenže právě tohle SKZ v systému kosočtverce náramně vyhovuje! Chvíli po úvodním hvizdu jde sice do vedení soupeř, Erik ale z dálky vyrovnává, načež přichází hvězdné chvíle Radima. Po tristním vystoupení s Jindřiší to chtěl zabalit, teď ale lítá po hřišti jako zamlada a po deseti letech od trefy s Volfířovem 2001 zvedá ruce nad hlavu – 2:1. A vzápětí znova – 3:1 pro Radlice! Uchvácen střeleckou formou tečuje Radim na startu druhé půle gólovku i do vlastní sítě, jeho brácha ale naštěstí okamžitě odpovídá – 4:2. Střílí se jak u Verdunu, a to ještě Martin zahazuje čtyři slibné nájezdy, z nichž ten samostatný z půlky hřiště po páté brance přímo volá. Míč se ale kutálí těsně vedle. Nad SKZ také stojí všichni svatí a Tomášova obranná hlavička po rohu Ratmírova končí na tyči radlické branky. Soupeř rezignuje, Martin proměňuje svou šestou gólovku v nejofenzivnějším zápase turnaje a SKZ se vrací do hry. „Tady se mění nálada každých deset minut!“ září muž utkání Radim.
Branky: Radim Šťastný 2, Martin Šťastný 2, Erik Doležel
 
 
Matematické intermezzo
vysledky-sk-jatka-cupu-2011.jpgMění se vlastně s každým dalším zápasem. Před posledním kolem se tabulka otáčí do podoby Veselý mix 12, Motorlet 9, Ratmírov 9, Radlice 9, Jindřiš 6, Hospříz 6, Mutyněves 3. V souboji dvou pokořitelů SKZ stačí Motorletu zvítězit nad Jindřiší v normální hrací době a Radlice už ho nemůžou překonat. Vysoká matematika se blíží k vrcholu! Pražané v nejnervóznějším duelu turnaje finišují s Jindřiší 0:0, za výhru na penalty si připisují jen dva body a končí turnaj se ziskem 11. Domácí tým SK Jatka, který už coby obhájce nemůže bez ohledu na závěrečný zápas skončit lépe než sedmý, následně poráží se 13 góly dosud nejproduktivnější Ratmírov 1:0. Dva týmy bez šance na medaile tak Radlicím posílají před úplně posledním duelem celého dne dar z nebes: SKZ má jistý bronz a výhra nad Veselým mixem mu může přinést zlato! Chybí maličkost. Porazit dvanáctibodový Veselý mix...
 
 
SKZ RADLICE – VESELÝ MIX 4:1 [1:1]
skz-radlice---vesely-mix-4-1.jpgTak jdem na to! Nabuzení neskutečně zamotaným vývojem v tabulce se na zelené borce řítí oranžová lavina. Jednu z prvních vln proměňuje Erik. Majkl vzápětí vytahuje jasný gól těsně nad branku, další pumelici vyškrabuje za minutu na břevno. Vývoj jak na houpačce dokumentuje poslední minuta poločasu: Eriksson vymíchá i gólmana a předkládá Radimovi úplně před prázdnou kasu. Oživlý policejní šutér ale 100 % gól odmítá a z protiútoku se vlní síť Radlic – 1:1. Zbývá poslední poločas Jatka cupu 2011 a zároveň nejkrásnější úsek celého radlického vystoupení na něm. Radim napravuje zaváhání, bratrský pas proměňuje Martin efektní patičkou. Zelení najednou nestíhají nic, Eriksson se vydává na druhý výlet z postu libera a nálada SKZ se zvedá na vrchol euforie – 3:1! Zatímco trojka David, Erik, Tomáš jistí na obranné části kosočtverce defenzivu, Martin na jeho útočném hrotu završuje svou celodenní bilanci na šest tref. Je to 4:1, (ne)Veselý mix rezignuje a oranžová banda už v poklidném bagu sleduje rozhodčího, kdy konečně foukne do píšťalky. Hotovo! Zlato letos pojede do Radlic!
Branky: Erik Doležel 2, Martin Šťastný 2

mame-zlato-.jpg

VÝSLEDKY JATKA CUPU 2011:

skz radlice Veselý mix 4:1, Motorlet 1:3, Ratmírov 5:2, Jindřiš 1:3, Hospříz 1:0, Mutyněves 1:0. Veselý mix – Motorlet 0:1, Ratmírov 4:2, Jindřiš 2:1, Hospříz 2:1, Mutyněves 3:0. Motorlet Praha – Ratmírov 1:3, Jindřiš 1:0 po penaltách, Hospříz 2:0, Mutyněves 0:1. Ratmírov – Jindřiš 2:0, Hospříz 4:1, Mutyněves 0:1. SK Jindřiš – Hospříz 0:1, Mutyněves 1:0. Hospříz – Mutyněves 3:1.

slavnostni-vyhlaseni.jpg kapitan-prevzal-pohar.jpg

ČEKÁNÍ NA POHÁR! Sobota 2. července 2011 se překlápí k večeru. Je půl sedmé, když si oranžová banda po osmi hodinách bojů opět stoupá na místo vlevo a vyčkává, až si kápo David dojde pro pohár za 1. místo a předá ho do rukou všech sedmi šampionů.

  

pohar-za-1.-misto.jpgKONEČNÉ POŘADÍ

III. ročníku Jatka Cupu 2011

1. SKZ RADLICE 13:9 12
2. Veselý mix 12:9 12
3. Motorlet Praha 8:5 11
4. Ratmírov 13:12 9
5. SK Jindřiš 5:7 7
6. Hospříz 6:10 6
7. SK Jatka Mutyněves 3:8 6

O pořadí na 1.-2. a 6.-7 místě rozhodly vzájemné zápasy (4:1, respektive 3:1).
 
 
Rumově-pivní epilog "U Zoufalce"

oslava--u-zoufalce-.jpg

 ORANŽOVÝ STŮL! Zlatí hoši = zlatá oslava. V radlické hospodě "U Zoufalce" protekly hlavně díky Radimovi pohárem desítky tuzemáku. Dva góly, jimiž konečně protrhl desetileté čekání, jsme zapili vskutku pořádně.

zapijeni--u-zoufalce-.jpg

TROJICE NEJSTATEČNĚJŠÍCH! Šlápi, Radim, David = medailisté, co odtáhli oslavu do půlnoci. Bramborovou placku získal smolně Eriksson, pro něhož si dojela k "Zoufalcovi" ženuška...

 

Zlaté ohlasy

Z bažiny ke zlatu
„Když sudí pískl konec, připadali jsme si jak čeští hokejisté na loňském mistrovství světa. Z bažiny jsme se zvratem, jaký je možný jen v turnaji, ale i souhrou šťastných náhod vyškrábali až ke zlatu. Za osmnáctiletou éru SKZ Radlice jde možná o vůbec nejvýraznější klubový úspěch.“
David Šprincl
 
Obhajoba? Nemusíme se bát!
„Ahoj šampióni! Martin a Erik podali opět vynikající výkon. Klobouk dolů i před Radimem, který předvedl jedno z nejlepších vystoupení za své působení v SKZ Radlice. Dal dva góly, a to hrál s nataženým svalem. A Majklovy zákroky byly prostě famózní. Turnaj byl vynikající, obhajoba bude těžká. Ale když se za rok sejdeme zase v tomhle – a možná ještě silnějším - složení, nemusíme se nikoho bát!
Tomáš Stuchlík
 
Důmyslně promyšlený plán
„Před turnajem jsme neměli tušení, co nás v Mutyněvsi čeká, neznali jsme sílu soupeřů a upřímně řečeno ani příliš tu svou. Odjížděli jsme s velkým odhodláním a s ním také přistoupili k prvnímu zápasu, tabulkově nejlehčímu, který nás však drtivě vytrestal a paradoxně tak začal naše vítězné tažení za pohárem nejcennějším. Nebýt této prohry, kdo ví, kdy by došlo ke změně herního stylu a rozestavění do vítězného magického čtyřúhelníku. Pravda, od této chvíle naše výkony kolísaly, ale byla viditelná pozitivní změna. Hráli jsme zodpovědně a vše podřídili jedinému – zisku poháru, ideálně zlatého. Někteří možná pochybovali a uchylovali se do svých schránek, naštěstí se mezi námi našli tací, kteří neustále živili svou víru a jediným úspěchem pro ně bylo první místo. Naše výkony a nálada kopírovaly proměnlivé počasí, to vše jen proto, abychom načasovali svou formu na zápasy nejdůležitější. Celé to teď vypadá na důmyslně promyšlený plán, ke kterému však bylo bezpodmínečně nutné, aby každý z nás odevzdal to nejlepší, co v něm bylo. Vždyť Radimovo gólové rozpomnění se po letech nemohlo přijít v ideálnější dobu a zákroky Majkla neustále živily naše naděje a deptaly soupeře. V obraně stále více zodpovědný a taktický výkon, útok se po třech zastřelovacích zápasech navrátil do let největší slávy SKZ Radlice. Byl to krásný zážitek, za který všem moc děkuji. Je velmi příjemný pocit, když je člověk členem takovéto party.“
Martin Šťastný
 
 
... a takhle psal o úspěchu regionální tisk

takhle-psal-o-uspechu-skz-regionalni-tisk.jpg

Jindřichohradecký deník 12. července 2011 (číslo 161/strana 6)

 

DALŠÍ FOTKY Z TURNAJE: 

http://slapotaci.rajce.idnes.cz/SKZ_-_turnaj_v_Mutynevsi/

 

 

Mutyněvsí sezona neskončila...

Jasně, nečekaný triumf na Jatka Cupu byl největší událostí 19. sezony SKZ RADLICE - ta se ale nakonec zapsala do dějin ještě několika rekordy.
 
Za prvé: kromě šesti duelů v Mutyněvsi sehráli reprezentanti SKZ v létě 2011 další tři duely, čímž vytáhli počet zápasů na devět - stejně jako v roce 1995. Pilnější byli za devatenáct sezon jen jednou - v roce 1997 (třináct zápasů).
 
Týden po zlaté sobotě Internacionálů v Mutyněvsi přetáhli přes hlavu černý dres Radlic mladí, ale duel s prvním během tábora jim nevyšel: KŘÍDLOVICKÉ podlehli 5:7 (Kořka 2, Dolly, Mirí, M. Lojka). Nápravu se vším všudy odnesl na závěr prázdnin třetí běh - tento výběr BRNA  smázli mladí 9:0 (M. Lojka 4, Mirí 2, Fanda, Kořka, Dolly).
 
skz-radlice---volfirov-8-7--7-7--5-3--penalty-4-2-.jpgMezi tyto dva zápasy vměstnaly Radlice ještě duel s VOLFÍŘOVEM, do něhož vběhli po jednom boku hned tři generace fotbalistů, což se ještě nikdy v historii klubu nestalo - další rekord. Zápas v nádherném počasí soboty 6. srpna 2011 rozehráli ve velkém stylu dva Internacionálové. David předložil Martinovi - 1:0. Martin na oplátku Davidovi - 2:0. A do třetice zase naopak 3:0. Když pak Dolly zvýšil na 4:0, vypadalo to na debakl a Radlice si mohly dovolit další  z rekordů: vedle Kořky vystřídal Davida v útoku jeho syn Dáda, čímž překonal letitý rekord právě Zdendy. Ten nastoupil za SKZ poprvé 26. července 1998 také v zápase s Volfířovem coby devítiletý. A tento primát benjamínka držel přes třináct let, než ho 6. srpna 2011 překonal osmiletý David. Uvolněnější atmosféry využili hosté ke snížení na 4:3, do poločasu ale Martin završením hattricku vrátil Radlicím klid (5:3), který ve druhé půli podrželi M. Lojka (6:4) a Kořka (7:4). Jenže závěr domácí nezvládli a po remíze 7:7 musely rozhodnou penalty.
 
V nich Radlice ukázaly, že tohle byla vždycky jejich parádní disciplína: Mirí dal suverénně (1-0), Kořka za stavu 1-1 sice ne, takže Volfířov po dvou sériích otočil, Dolly ale na prahu třetí vrátil SKZ naději (2-2), načež Volfířov poprvé zachyboval, čehož využil David k obratu (3-2). Nakonec šlo o rozhodující gól, protože hosté ve čtvrté sérii znovu nedali a M. Lojka (4-2) jen podtrhl, že poslední penaltu už Volfířov ani kopat nemusel. Byla to bitva, ale Radlice ji nakonec ustály a nad letitým rivalem zvítězily 8:7!

6.7.2011-skz-radlice---volfirov.jpg

NEJMLADŠÍ REPREZENTANTI SKZ. Kořkových devět prstů ukazuje, že v červenci 1998 nastoupil za Radlice v devíti letech. Klubový rekord držel třináct let, než ho v srpnu překonal osmiletý David Šprincl. Bylo to proti stejnému soupeři jako v šesté sezoně - s Volfířovem. A znovu to skončilo vítězstvím. Který mladík je na řadě teď? Mikulášek Šťastný 2019?
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oranžová parta

(Fanynka, 6. 7. 2011 10:12)

Mutyněvská jízda
jak za starých časů
oranžová parta
pořád drží basu!

...

(Fans SK Jatka, 22. 4. 2012 14:52)

Obhajoba bude tenhle rok těžká :) Už se na vás těším. Jste opravdu dobrý tým :) Tak za 2 měsíce v Mutyňce :)

Krutá prohra s dětmi

(fanoušek Motorletu, 8. 7. 2011 11:38)

Milý SKZ Radlice, zapomněli jste napsat, že první zápas jste prohráli s 12ti letými dětmi, kteří měli ve hře pouze 2 dospělé, jednoho v bráně a druhého v poli. Musíte uznat, že Vás přehráli docela slušně.

Krutá prohra...

(RE, 8. 7. 2011 14:59)

Vždyť tady Radlice píší, jak přistoupily k prvnímu zápasu, tabulkově nejlehčímu, který je drtivě vytrestal. Ten první zápas hrály fakt hrozně. Ale krutý nebyl, s tím nesouhlasím. Nebýt jeho, asi by to celé nevyhrály. Přijde mi, že celkově je to napsané s pokorou a Radlice spíš uznávají, že měly dost štěstí. Mě se jejich celkové vystupování a chování v Mutyněvsi líbilo a zrovna proti Motorletu hrály čistě, nechodily do soubojů, aby těm klukům nic neudělaly. Podobně jako Veselý mix, který do toho s Motorletem taky nešel naplno a taky prohrál. To je spíš na pochvalu...

Re: Krutá prohra s dětmi

(Tomáš, 8. 7. 2011 19:13)

Je pravda že jsme prohráli s 12 - let. kluky zaslouženě . Hráli opravdu dobře. Ale mi jsme k tomu přistoupili lajdácky a hráli jsme příšerně. Byl to první turnajový zápas a taky ho prohráli.Musím přiznat " kluci " hráli a vyhráli.

Re: Krutá prohra s dětmi

(Martin z SKZ, 9. 7. 2011 21:23)

Je vidět, že návštěvnost těchto stránek sahá i za brány fanoušků SKZ Radlice, což je dobrá zpráva:-). Jak píše první reakce na tuto poznámku, objektivně se mi zdají naše komentáře výstižné a reálné, žádné vymlouvání a uznání, že nás porazili vlatně ještě děti a to zcela zaslouženě. Na druhou stranu tento příspěvěk (patrně některého z rodičů) mi připadá jako poněkud laciný. Kluci hráli velmi pěkně a až budou v našem věku, týmy jako ten náš patrně budou válcovat, ale to my nikdy nevyvraceli. Je fakt, že přístup k takovémuto soupeři je podstatně jiný, ale to nic nesnižueje na jejich talentu a fotbalovosti. Pokud budeme ale naprosto upřímní, tak ať měl Motorlet ve svém kádru pouze dva dospělé, jejich vystupování (resp. jednoho z nich) zrovna výchovné nebylo, ale to ať si přebere ten dotyčný sám... My si tento úspěch užíváme, protože byl opravdu nečekaný, stejně jako jsme si užili celý turnaj a nevidím důvod teď, ex-post, činit takovéto zbytečné diskuze:-). Mladým talentů přejeme hodně fotbalových úspěchů!

Re: Re: Krutá prohra s dětmi

(fanoušek Motorletu, 15. 7. 2011 9:04)

Vážený Martine z SKZ Radlice. Já si nemyslím, že příspěvek je laciný. Pouze jsem využil možnosti diskutovat. Hráli jste dobře a vůči dětem, jak již někdo zmiňoval, jste byli velmi ohleduplní, ostatně jako i ostatní týmy. Turnaj byl velmi vydařený a doufám, že v ročníku 2012 Vás opět zdoláme a výhra bude tentokrát naše!! Tak za rok naschle.

Re: Re: Re: Krutá prohra s dětmi

(Martin z SKZ, 18. 7. 2011 17:05)

Souhlasím, turnaj byl vydařený. Já naopak doufám, že pokud se příští rok sejdeme a turnaje opět zúčastníme, budeme vám více vyrovnaným soupeřem, než tomu bylo letos a že titul obhájíme, ačkoliv nám bude stačit, když si ten den maximálně užijeme a neuděláme ostudu, břemeno vítězů bývá těžké:-). SKZ Radlice zdraví Motorlet a věří v odvetu, mějte se a ať to klukům kope!